maanantai 27. toukokuuta 2013

Sunnuntain laattatyöt

A kävi sunnuntaina keskimmäisen kanssa (keskimmäisellä oli samalla suunnalla urheiluharkat) hieman laittamassa laattoja löylyhuoneen lattiaan. Tässäpä tulos puolentoista tunnin ahertamisen jälkeen. Kotiin tullessaan mies kommentoi: "Pienten laattojen laatoittamien ei kyllä ole yhtään mukavaa".

Minä tyydyin laattoja valitessa tuollaisiin perusliimatäplällisiin laattoihin, vaikka mies olisi toivonut sellaisia mukavasti verkkoon kiinnitettyjä. Nyt hän sitten joutuu asentamaan noita. Hieman sääliksi käy, koska täpläkiinnitteisissä laatoissa on usein heikompi laatu ja joku laatta saattaa olla arkissa vinossa, joten jokainen arkki on ennen kiinnittämistä tarkistettava huolella. No, onneksi tila ei ole mikään suuren suuri ja työn jälkikin jää suurimmaksi osin lauteiden alle. Vaikka eihän tuo meidän perheen tarkka insinööri silti anna itselleen lupaa joustaa saumojen suoruudessa, jne.

Tämä käy hyvänä harjoitteluna kylpyhuoneen 90 cm pitkien lattialaattojen asentamiselle. Uskallan jo ennustaa, että niitä asennettaessa saattaa päästä muutamia ärräpäitäkin ennenkuin laattojen reunat saadaan sopivasti kohdikkain.

-J-

Saunan lattialaatat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti