maanantai 11. maaliskuuta 2013

Valmista pintaa

Viime päivinä saunarakennuksella on käynyt huiske ja A on tehnyt pitkää päivää sähkärin, parin kattopaneelien asentajan ja maalarin käydessä työmaalla auttelemassa.

Seinät on nyt maalattu Tikkurilan värisävy "Paperilla" (F497) ja katto paneloitu valkolakatulla kuusipaneelilla. Tila muuttui taas astetta valoisammaksi ja tilavammaksi, kun työt oli saatu tehtyä. Lisäksi sähkäri on saanut kattoon asennettua harjatun teräksen väriset kattospotit, palovaroittimet ja kattopistokkeet.


Villa Hukan kattopaneelit, -listat ja spotit.

Sen jälkeen A aloitti laatoitustyöt ja nyt on jo saatu vessan seinät laatoitettua samaan aikaan, kun miehet asensivat kattolistat. Päädyimme seinässä kolmasosa-tiililadontaan ja pyrimme mahdollisimman pieneen saumaan laatoittamalla laatat puskuun. Tosin laatat on leikattu tehtaalla niin, että pieni rako laattojen reunaan jää kuitenkin. Kuvassa näkyvät virpakkeet ovat seinäpytyn ja lavuaarin liitoksia sekä isoimpana peilikaapin runko ilman peiliovea (suojamuovilla peitettynä, seinään upotettuna).

Vessan laatoitettua seinää (saumaus puuttuu).

Lisäksi A roilotti eteisen ja vessan väliseen seinään liukuoven mentävän aukon ja asensi liukuoven kiskon paikoilleen. Homma vaati vähän taiteilua, sillä kiskon asennusta haittasi hieman ulko-oven viereen jo asennettu sähkökaappi sekä sille rakennettu kotelon runko.

Tänään paikalle tuli keittiön asentaja Puustellilta ja tältä meidän keittiö näyttää jo yhden työpäivän jälkeen. Keskellä tulevaan tyhjään kohtaan asennetaan pieni jääkaappi pakastinlokerolla, jahka se suvaitsee työmaalle saapua. Siihenkin saamme kalusteoven valkoisuutta peittämään. Yläkoloon tulee rosterin värinen mikroaaltouuni saunailtojen popparinpaistoa varten. Loppuviikosta saamme myös liesitason.


Villa Hukan keittiö työn alla.
 -J-

2 kommenttia:

 1. Oikein hienolta näyttää! Sisätyövaihe on jo hyvässä actionissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! A laatoittaa peukalo korismatsista venähtäneenä ja välillä vähän harmittaa, kun ei itse pysty auttamaan enempää. Mutta minä ja kolme mukeloa oltaisiin työmaalla enemmän tiellä kuin avuksi.

   -J-

   Poista