sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lampun kääntötemppu ja matto ruokapöydän alle

Pientä hiljaiseloa on taas vietelty. Hoitovapaalla ollut iloinen kirjoittelija ei enää ole hoitovapaalla. Työt Punahilkassa jatkuvat kuitenkin entiseen malliin A:n toimesta.


Villa Hukan uusi ruokapöydän matto.

Villa Hukassa on tehty pieniä säätötoimenpiteitä ja nautittu pehmeistä löylyistä ja takkatulesta. Laitoimme sohvan eteen lopulta hieman lyhyemmän sohvapöydän kuin alunperin kaavailimme. Siksi valaisimet ovat usein kolisseet pääkoppiimme. Virittelimme siis valaisimet hieman lähemmäksi toisiaan taikatempun omaisesti siimalla. Nyt valaisimet näyttävät mystisesti uhkaavan luonnon lakeja. Kelpaa meille!


Lampunkääntötemppu.

Löysimme lisäksi tämän blogin kautta pyöreän pöytämme alle ihanan ison tummanharmaan/mustan sisalmaton. Tuhannet kiitokset! Kuvat kertokoon puolestamme kuinka hyvin matto meille sopii!


Pikkumatot parvella.

Ruokapöydän alla olleet pienet matot muuttivat yläkerran aulaan ja yksi Egypti-nurkkaukseen. Lisäksi laitoimme eteiseen 100x140 cm tumman harmaan "kurasyöppö"-maton ja vessaan laitoimme kaksi vaaleaa kylpyhuoneenmattoa jalkojen pehmikkeeksi ja lämmikkeeksi. Sohva sai pari uutta koristetyynyä, joissa on kuvattuna mustavalkoinen latumaisema, joka muistuttaa hyvin paljon tonttimme editse kulkevaa hiihtolatua. Kohta täytyy tosin näköjään laittaa nekin tyynynpäälliset jo kesäsäilöön, ei näytä talvi enää palaavan.

Pikkumatto ja piippu.
Ruokailukokonaisuus vielä kerran uudella matolla.

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti