perjantai 4. heinäkuuta 2014

Alakerran vessa ja kasa sähkötarvikkeita

A on viritellyt paikoilleen alakerran vessan suihkuseinää ja mallaillut paikoilleen lavuaaria ja hanaa. Välissä on pitänyt hypätä sähkötarvikeliikkeessä hakemassa sähkäreille puuttuvia osia.


Sähkötarvikkeita noutamassa.

Postista odotellaan nyt innokkaasti erilaisia valaisimia. Yläkerran silta on hyvää vauhtia muuttumassa kiitoradaksi, kun saamme sillan sivuille lattiaan kiinnitettyä led-nauhat. Sillan alapuolelle tulevat "kristallikukkavalaisimet" tulivat tänään ja A tsekkailee ensi viikolla tulevia sähkäreitä varten jo valmiiksi miten valaisimet kannattaa asentaa ja täytyykö esim. porata valaisimia varten isompia aukkoja.

Lavuaarin ja hanan mallailua.

Rahaa menee edelleen sitä tahtia, että hirvittää. Toivottavasti kohta olisi kaikki isommat hankinnat tehty. Korkeisiin tiloihin sohvan yläpuolelle ja eteisen kattoon emme ole vieläkään löytäneet mieleisiä isoja valaisimia. Mietimme tänään, jos laittaisimme kattoon jo valmiiksi valkoisen valaisimen johdon, sulakkeen pois päältä ja johdon kiepille. Niin voisi olla helpompi myöhemmin kiinnittää valaisin paikoilleen. Olohuoneen parketin päälle on ikävä kasata uudelleen alumiinitelineitä, kun ne nyt vihdoin saamme luultavasti pian nippuun.

Suihkuseinä kasattuna.

Suihkuseinän kanssa A:lta pääsi jälleen muutama ärräpää. Eiväthän nuo koskaan ole mitään lystikkäitä asentaa. No, nyt sekin on paikoillaan. Ja yllä olevan kuvan ottamisen jälkeen on kuulemma saatu myös liuta putkitöitä ja muun muassa pöntöt paikoilleen. Eilen tilasimme myös vessapaperirullatelineet ja penkin eteiseen. Jotenkin juhlavaa, kun pääsee jo hankkimaan tällaisia ns. valmiin kodin tarvikkeita, vaikka puhutaankin vain vessapaperirullatelineistä.

Vessojen peilien osalta päädyimme siihen ratkaisuun, että alakerran peili tilataan mittatilauksena keittiömyyjän suosittelemasta yrityksestä. Tämä siksi, että haluamme ison peilin, johon tarvitaan reiät valaisimia varten. Kellariin otamme jonkun edullisemman version valmiina. Yläkertaan peili tilattiin yhdessä kiintokalusteiden kanssa. Lisäksi ostin yhden soikean fasettihiotun peilin (140x60 cm) ruotsalaisen kalustejätin kesäalennusmyynnistä 20 eurolla. Se pääsee luultavasti joko meidän makuuhuoneeseemme pukeutumispeiliksi, tai kodinhoitohuoneeseen.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti