tiistai 16. lokakuuta 2012

Osa kellarin ulkoseinien eristelevyistä paikoillaan

Päärakennuksen kellarin seiniin asennetaan eristelevyjä.
Mies kävi maanantaina asentamassa päärakennuksen kellarin ulkoseiniin osan eristelevyistä. Nyt kellarin seinien värit muuttuvat jälleen kerran ruskeista vaaleankeltaisiksi ja pian pääsemme toivottavasti peittämään ne kokonaan maakerroksen alle. Sitä ennen väliin asennetaan kuitenkin vielä patolevyt.

Eristelevyt asennetaan kuumentamalla asennusta varten valmiiksi seinään kiinnitettyjä kermilappuja ja painamalla sen jälkeen eristelevyt kiinni hieman sulaneisiin lappuihin.

Pieni takaisku aikatauluissa koettiin tänään, kun mies kuuli, että päärakennuksen välipohjaelementit eivät tulekaan tontille ihan niin nopeasti kuin hän oletti. Viivästys johtuu erikoiselementeistä, joiden teossa menee kauemmin kuin peruselementeissä. Mies kaavaili alunperin, että selviäisimme elementtien osalta varastosta löytyvillä perusmalleilla, mutta toisin kävi. Näillä näkymin kaikki välipohjaelementit toimitetaan meille viikon 44 alussa eli toimitusaika tilauksesta on kolme viikkoa alunperin oletetun viikon sijaan.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti