tiistai 19. helmikuuta 2013

Musta Lokki asettui taloksi

Ihana Musta Lokki on vihdoin Hukassa. Se on luultavasti ensimmäinen kokonaan valmis asia työmaallamme ja heti saunarakennus tuntuu paljon valmiimmalta.

Katsokaapa kuinka hieno siitä tuli! Nyt se täytyy seuraavaksi suojata erityisen huolella ettei mikään vain pääse vahingoittamaan sitä.

Tänään A kävi aamutuimaan palaveeraamassa putkarin  kanssa työmaalla ja siellä se Lokki tervehti häntä jo melkein ovelle asti. Takkamurarit olivat saaneet sen jo sunnuntaina valmiiksi. Vielä pitää kuitenkin odotella noin kaksi viikkoa ennenkuin Lokkiin saa varovasti sytytellä ensimmäisiä valkeita. Muurausten täytyy antaa rauhassa kuivua.

Olemme tänään pohtineet myös kylppärin laattavalintoja uudemman kerran. A kävi hakemassa Kaakelikeskukselta kolmen erilaisen laatan 
mallipalat kotiin ihmeteltäviksi. Kaikki ovat sellaista karkean kiven näköistä, toiset suuremmalla, toiset pienemmällä värivaihtelulla. Kyllä on vaikea tehdä lopullinen valinta!

Luimme tänään suruksemme, että toisella blogityömaalla on tapahtunut vakava työtapaturma pitkän linjan kokeneelle ammattilaiselle. Onneksi henkiä ei sentään menetetty. Olemme hyvin pahoillamme onnettomuudesta ja haluaisimme muistuttaa kaikille tätäkin blogia lukeville, että työturvallisuuden suhteen kannattaa aina olla mieluummin vaikka liiankin varovainen.

Ja tapahtuneesta tuli myös mieleen, että vakuutusasiatkin kannattaa aina silloin tällöin tarkistaa ajan tasalle. Täytyy varmaan itsekin katsoa, että asiat ovat meilläkin edelleen kunnossa ja esimerkiksi talkoovakuutus edelleen voimassa.

-J-

2 kommenttia:

 1. Upea tuo musta takka <3 tulee varmasti nättiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maire!

   Hiukan meitä jännitti noin jyrkän musta takka, mutta uskoisin, että kokonaisuudesta tulee lopulta tasapainoinen, ja kiiltävän musta takka tuo tilaan juuri sen tarvittavan pienen jännitteen, jotta tuvan sisustus ei jää valjuksi.

   Ollaan mielenkiinnolla seurattu myös teidän blogia, kun monet valitsemanne sisustus- ja pintamateriaaliratkaisut miellyttävät myös meidän makunystyröitämme. Oikein paljon tsemppiä projektillenne!

   Poista