tiistai 30. heinäkuuta 2013

Disco!

Tuvan "disco-valot" täydessä loistossaan.

Sähkärit käväisivät myös Villa Hukan puolella ja asensivat tuvan seinävalot! Yksi paikalle sattumalta osunut ystävä kysyi mitä nuo seinälle tulevat sprinklerit oikein ovat. No, nehän ovat tilaamiani Trio Lifestyle Airlight -valaisimia!

Sprinklerien arvo paljastuukin vasta pimeällä. Yllä kuvissa valaisimet ovat täysillä, mutta tietenkin niihin on kytketty myös himmentimet. Aika hienot kuviot tuvan seinille piirtyy! Kaikkiaanhan näitä valaisimia on tuvassa viisi. Alunperin kerroin valaisimista tekstissä "Hukan tuvan valaisinpohdintoja".


Tältä valaisimet näyttävät kattospottien kanssa iltavalossa.


A on jatkanut Hukan kylpyhuoneen  kimpussa ahertamista ja on viime päivinä tullut kotiin kädet melkoisen mustina. Hän on nyt saanut kylpyhuoneen saumattuakin ja seuraavaksi laatat pitäisi pestä, jotta kaikki ylimääräinen saumausaine saadaan irti. Jos ette ole jo ihan kyllästyneitä Hukan kylpyhuonekuviin, tässä jälleen pari.

Hukan kylpyhuone saumattuna.

A koittaa kiirehtiä kylpyhuoneen valmistumista, sillä saunan lasit odottavat pihalla paketeissaan ja kaikkien ulkopuolisten työmiesten pyöriessä tällä hetkellä työmaalla, hän pelkää, että meillä on kohtaa käsissä lasien sijaan yli tuhannen euron arvosta sirpaleita. Meillä on tällä hetkellä työmaalla töissä A:n lisäksi pitkäaikaisemmin siellä työskentelevä kirvesmies, kaksi apumiestä Hukan ulkoseiniä maalaamassa ja kaksi sähkäriä.

Laatat siivouksen alla.


Teimme myös saunan paneeleihin pari koekäsittelyä värillisillä saunasuoja-aineilla. Mustamarjan sävyä kokeillessamme totesimme, että lämpökäsitellyn haavan lämpimän ruskea väri tulee aineesta niin hyvin läpi, että puu näytti käsiteltynä ihan suklaanruskealta. Ostimme siis seuraavaksi pienen purkin mustaa väriä, josta totesimme, että kahteen kertaan käsiteltynä panelien sävy alkaa jo olla lähellä haluamaamme. Alla kuvassa näkyvät lattiakaivon puuritilät saman värikäsittelyn jälkeen. Seuraavaksi niihin tulee vielä kauttaaltaan kosteudenkestävä puolihimmeä lakkaus.

lattiaritilät värikäsittelyn jälkeen.
-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti