maanantai 29. heinäkuuta 2013

Villa Hukan ulko-ovi

Saimme Villa Hukan ulko-oven tontille toissa viikolla ja sen jälkeen se on maalattu ulkopuolelta mustaksi ja sisäpuolelta valkoiseksi. Maalausta täytyy vielä hieman paikkailla, kunhan se on asennettu paikoilleen, mutta hieno siitä tuli! Ovi kuuluu Fenestran valikoimiin. Hieman täytyy kyllä urputtaa toimitusajasta, sillä ovi toimitettiin kolme viikkoa myöhässä.

Hukan ulko-ovi.
Lisäksi A on ostanut tontille muutamat mustat metalliset kynnyslistat, joita tarvitaan ainakin eteisen ja kylpyhuoneen väliin sekä tuvan parketin ja eteisen laattalattian välille. Vessan oven alle listaa ei välttämättä tarvitsisi, mutta asennamme sen luultavasti kuitenkin yhtäläisyyden vuoksi. Meille sopiva lista löytyi Duurin/Dionen valikoimista. Kumma kyllä valitsemaamme listaa ei löydy edellä mainitusta linkistä mustana, mutta saimme sitä kyllä ihan suoraan K-raudan valikoimista.

Hukan kynnyslista vielä muoveissa.
Kiuaskivetkin ovat jo saapuneet odottelemaan lopullisen sijoituspaikkansa valmistumista. Kaikkiaan valitsemamme kiuas syö niitä 300 kiloa, aika määrä!

Kiuaskivet pinoissa.
Tällä viikolla, kun olemme saaneet pahiten pölyävät työt Villa Hukassa tehtyä, aloitamme kattopaneelien toisen maalauskierroksen. Sen jälkeen päästään asentamaan parkettia ja listoja sekä saunan lauteita, märkien tilojen kattospotteja, kiuasta ja niin edelleen. Työtä siis riittää edelleen Villa Hukankin puolella.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti