keskiviikko 14. elokuuta 2013

Hukan kylpyhuoneen liukuovi

Kuten aikaisemmin kerroin, liukuovi onnistui yli odotusten. A oli mitoittanut oven niin tarkasti, että hidasteet pysäyttävät oven sekä kiinni että auki juuri oikeisiin paikkoihin niin että kahvasta saa helposti silti otteen, eikä se kolahda seiniin. Ovessa on muuten ihan täydellinen "himmennys", ihmishahmo ei näy ovesta ollenkaan läpi ellei mene melkein kiinni lasiin.

Liukuovi auki.
Liukuovi kiinni.

Liukuovi liukuu myös oikein siististi vessan kaapin ja seinän väliin, eli olemme kaikkiaan hyvin tyytyväisiä! Seinään tehdyn aukon ympärille laitetaan vielä siisteyden vuoksi kulmalistat. Mietimme vähän, jos aukkoon olisi saanut jostain sellaiset rullaportaissakin käytössä olevat "harjat", mutta koska niitä ei ole meidän silmiimme helposti löytynyt, toivotaan vain, että koloon ja kiskomekanismiin ei mene paljon pölyä vuosien saatossa. Voihan niitä toki koittaa siivotakin irrottamalla vessan kaapin ala- ja yläpeitelevyt, mutta oman siivousintoni tuntien tiedän, että se ei tule tapahtumaan ellei kisko oikeasti mene jumiin.

Liukuovi suihkutilan puolelta.


A paneloi sunnuntaina myös vessan katon ja näin saatiin vihdoin vessakin viimeistelyä vaille valmiiksi. Meillä on viime päivinä rakenneltu myös kotona. Keskimmäinen rakensi näin hienon legotalon, jonka sisääntulo muistuttaa aika läheisesti tulevaa sisääntuloamme. Legotalossa on tosin ulko-oven edessä kuulemma teleportti, josta voimme Villa Punahilkassa vain haaveilla.

Keskimmäisen legotalo.


-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti