keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hukan parven portaat paikoillaan

A asenteli eilen Hukan parven portaat ja kaiteen paikoilleen. Mielestäni valkoinen oli hyvä ja tilaa raikastava valinta portaiden väriksi. Muutenkin portaista tuli kauniit.

Parven portaat tulevat keittiön viereen.

Päätimme viime hetkellä ettemme laitakaan keittiön puolelle portaisiin käsijohdetta, kun keittiö ja vieressä oleva seinä suojaavat putoamiselta aika tehokkaasti itsessäänkin. Näin ilme on mielestämme hieman kevyempi ja koska kyse on toissijaisen asumistilan toissijaisesta tilasta (parvesta), määräyksetkään eivät kaiteiden suhteen ole niin tiukat. Ainakin niin toivomme ja oletamme.

Hyvältä näyttää parvenkin puolelta.

Työmaalla on nyt kiirettä, Punahilkan ikkunoiden asennus alkoi eilen pienemmistä ikkunoista ja jatkui tänään sekä huomenna nosturin avustamana isommista. Ainakaan toistaiseksi en ole kuullut sirpaleista, pidetään jatkossakin peukkuja!

Emme asenna toiselle puolelle kaidetta.

Hieman surullisempi uutinen on, että pakettiautomme "Punahilkan eväskori" jätti puolet perheestämme sunnuntaina tielle puolimatkassa mummolaan (ei onneksi kaukana kotoa). Sattuvasti lasten mummo eli A:n äiti riensi apuun ja pelasti poloiset tienposkesta. Auton tuomioksi tulee hyvin luultavasti se ettei meidän kannata sitä enää korjata, vaan myydä vaikka varaosiksi. Aikamoinen takaisku tähän kohtaan, kun pakettiautoa tarvittaisiin lähes joka päivä. Onneksi A ehti juuri viime viikolla siivota tontilta kaikki roskat kierrätykseen ja kaatopaikalle!


Punahilkan eväskori on luultavasti mennyttä kalua.

-J-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti