torstai 22. elokuuta 2013

Betoniunelmia puutarhaan

Olin viime sunnuntaina betonikurssilla Sipoossa Sälgkulla Bodenissa. Taiteilimme yhtä ja toista puutarhan kaunistukseksi. Vaikka minulla ei tällä hetkellä olekaan omaa puutarhaa, kurssi oli lumoavan innostava. Miljöönä Sälgkulla Boden on aivan ihastuttava! Puoti löytyy myös Facebookista ja edellä olevasta linkistä pääsee ihastelemaan lisää kuvia paikan omilta nettisivuilta. Vanhojen rakennusten tunnelma, upea pihapiiri ja kekseliäät käsityöt sekä taideaarteet luovat tilalle ainutlaatuisen tunnelman. 


Opettajamme betonilaattapolku.
Kierrätyskynttilälyhty.

Tässä muutamia kuvia viikonlopun aikaansaannoksistani. Sain nyt tehtyä juuri haluamani kaltaisia katseenvangitsijoita ulkoseinillemme, mitä ihailin jo tämän vuoden ensimmäisen Asuntomessu-kirjoitukseni yhteydessä. Omissa töissäni näkyy ehkä innostus enemmän kuin taito, mutta pääasia on, että ne on omin käsin tehty. Mietin vielä, että olisi hauska maalata osa tauluista, mutta en ole vielä ehtinyt selvittää mitkä maalit sopivat parhaiten betonille.

Betonitarjotin.

Taulu Villa Hukan ulko-oven viereen.
Intialaishenkinen taulu.
Kala, sammakko ja sudenkorento.
Kukkapalloja painoiksi vaikka omenapuuhun.
Pieni sammakko.

Jos joskus saisi aikaiseksi, haluaisin tehdä myös tällaisen Sälgkulla Bodenin pihalla näkemäni penkin. Painoa penkillä on luultavasti melkoisesti, eikä sopivia muottejakaan taida ihan joka kaupasta kävellä vastaan. Kun näytin kuvaa A:lle ja pyysin häntä tekemään penkin, tai edes muotit, hän ilmoitti, että rouva saa ottaa vasaran ihan omaan käteensä. Melko ymmärrettävää, kun A:n päivät ovat jo nykyisellään raksalla aika pitkät.

Tässäpä tavoitetta tulevaisuudelle.
-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti