perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ei ole sutta karvoihin katsominen

Villa Hukan panelointityöt jatkuvat.

Hukka mustuu sisältä ja ulkoa. Nyt on ulkopanelointi edennyt noin puoliväliin ja sisälläkin A on jatkanut vaikeiden paikkojen laatoituksia. Alla olevasta kuvasta voi nähdä, kuinka hän on laatoittanut ikkunapielet ja tukenut ylälaatat riman pätkillä. Aika kirkkaastihan tuo ilta-aurinkokin paistaa löylyhuoneen ikkunasta suihkutilan peräseinälle asti.

A on laatoittanut ikkunanpieliä.
Seuraavaksi on vuorossa pesuhuoneen lattian laatoittaminen, jota ennen tarkistetaan vielä kerran kaadot, lattiapinnan tasaisuus (laattojen koeladonnalla) ja viemärirännin kallistukset. Ja tehdään tietenkin myös lattian vesieristys. A aikoo yrittää saada rännin reunaan laatan reunat jiiriin, jolloin lattiaan ei tarvitsisi asentaa mitään erillistä listaa. Sitä varten täytyy kuitenkin luultavasti keksiä jonkinlainen ohjuri sirkkeliä varten. Haastava homma on joka tapauksessa näin kovilla ja paksuilla puristelaatoilla, joten jos näyttää, että työstä ei tule mitään, laatat täytyy koittaa asentaa siististi jollain muulla tavalla.

Meillä mennään juhannus muuton ja rakentamisen merkeissä. Onneksi järvi on lähellä, mikäli helteet yltyvät liian koviksi. Toivotan kaikille oikein hyvää juhannusta tämän viime kesäisen vanhan talomme pihakuvan kera. Näistä maisemista muutamme nyt väliaikaisen asunnon kautta uuteen kotiin. Hieman on haikea, mutta samalla myös iloisen odottava olo!

Vanhan talomme viimekesäinen pihakuva.
Oikein hyvää juhannusta!

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti