sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ikuisuusprojekti sauna

Ikuisuusprojektilta tosiaan tuntuu, kun noihin lopputöihin tuntuu menevän kaikkein eniten aikaa. Nyt saunatuvan valmistumiselle on kuitenkin saatu jo määräaika. A on luvannut järjestää kaveriporukassaan perinteiset pikkujoulut Villa Hukassa. Joulukuun alkupuolella paikan on siis oltava saunomiskunnossa. Kiire tulee!

A on rakennellut aina vapaa-ajallaan saunan lauteita, nyt ovat jo ylälauteet paikoillaan. Ne ovat lupauksen mukaisesti elementtejä, jotka voi tarvittaessa nostaa siivouksen ajaksi pois paikoiltaan. Se on sitten toinen asia, kuinka usein saunassa siivotaan...

Kuvissa näkyvät valkoiset muovipalat ovat muuten laatoituksessa käytettäviä muoviristikoita, joilla laattavälit saadaan tasaisiksi. A käytti viiden millin ristikoita apuna saadakseen laudepuiden raot tasapaksuiksi.

Ylälauteita, alla vesivaraaja.
A sovittaa etulautaa paikoilleen.

Kylpyhuoneen keskiviemärin kansiritilätkin on vihdoin ruuvailtu kaikki kasaan. Pienet säätöjalat kuitenkin vielä puuttuvat. Niitä tarvitaan, sillä viemärissä on kallistuksia, joiden seurauksena kannet olisivat ilman säätöjalkoja vinossa. Näidenkin näpertelyssä on mennyt jo monta työtuntia. Voidaan miettiä, onko tällainen kannattavaa, mutta toisaalta kaiken arvoa ei voida mitata rahassa. Mielestäni kylpyhuoneesta on joka tapauksessa tulossa upea!

Viemärin kansiritilöitä.
 -J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti