perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hääpäivän hommia

Alapohjalaatat on asennettu. Pohjan päällä seistessä järvinäköala avautuu hienosti! 

Alapohjalaattojen asennus onnistui auton omalla hiabilla! 14 metrin ulottuvuus riitti, eikä meidän tarvinnut tilata erillistä nosturia.

Yksi kerros muurausta valmiina, 12 jäljellä.

Tämän lisäksi A sai tänään muurattua yhden varvin eli 85 harkkoa, vaikka oli työmaalla vain puoli päivää. Aamupäivän hän nimittäin käväisi töissään orientoitumassa loman loppumiseen. Maanantaina hänellä alkavat siistit toimistotyöt, jotka jatkuvat aina jaksaessa iltatöillä raksalla hieman pölyisemmissä ja likaisemmissa merkeissä. Viikonloput vierähtänevät raksalla täyspäiväisesti. Minä jatkan lasten kanssa uimakoulua vielä viikon verran ja kohta ovat edessä myös koulu, kerhot ja harrastukset. Nopeasti on tämäkin kesä taas mennyt!

A oli tänä iltana hyvin väsynyt tontilta tullessaan. Huomenna hän aikoo tehdä työmaalla vain kevyitä pikkuhommia, käydä rautakaupassa hankkimassa täydennystä tarvikkeisiin ja sen sellaista. Me muut lähdemme Korkeasaareen eläimiä katsomaan.

Sunnuntaina pääsen vihdoin tutustumaan asuntomessujen tarjontaan ja vieläpä ilman lapsia. Mahtavaa! Suuret kiitokset tästä mahdollisuudesta kuuluvat anopille!

Meillä oli tänään 11. hääpäivä. Mies jopa muisti sen ja toi kukan <3

-J-

1 kommentti: