torstai 12. heinäkuuta 2012

Nyt jytisee!

Räjäytystyöt alkavat nyt, peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin! Anteeksi metelistä ja tärinästä kaikille naapureille! Louhimme kaikkiaan noin puolen metrin verran kalliota talon tienpuoleiselta sivustalta.

Räjäytysreikien porausta.
Mietin tuossa, voisiko louhintakiveä hyödyntää jotenkin  ja törmäsin tällaiseen ideaan käyttää sileitä liuskekiven näköisiä paloja raparperipenkin reunuksena, blogi: Meidän kodin syntytarina. Tämä on niin  hienon näköinen penkki, että täytyy pyytää miestä tarkistamaan olisiko räjäytyksen jälkeen kuopassa mitään tähän tarkoitukseen sopivia kiviä. Toinen mistä olemme vähän haaveilleet, on luonnonkivistä tehty muuri. Meidän pikkupaukuttelusta ei varmaan vain tule niin hienoja järkäleitä muurinrakennusaineeksi, kuten blogissa Koti Mäntsälään! on käytetty. Hekin joutuivat ostamaan rakennusaineet ulkopuoliselta maa-ainesyritykseltä.

-J-


2 kommenttia:

  1. Hieno kyllä tuo muuri Mäntsälässä. Voihan sitä toteuttaa pienemmässä mittakaavassa ja istuttaa päälle vaikka kivikkokasveja. Leviävät siitä sitten aikanaan ja muurin rajatkin häviävät.

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea, kivikkokasvit on niin ihania!

    VastaaPoista